Thursday, February 07, 2008

Hillary tulee Washingtoniin

Super-tiistai tuli ja meni, emmeka viela tieda kumpi demokraatti on puolueen presidentti-ehdokas ensi marraskuussa. Harvoin ovat esivaalit olleet nain tiukat Yhdysvalloissa. Republikaaneista John McCain on aika varmasti seuraava ehdokas.

Washingtonin esivaalit on nyt lauantaina. Yleensa ehdokkaat on jo melko varmoja valintoja tassa vaiheessa, eika Washingtonin vaaleilla ole paljon merkitysta. Tana vuonna kuitenkin demokraattien vaalit viedaan aivan viimeiseen pisteeseen, ennen kuin tiedamme kuka on seuraava ehdokas. Seka Hillary Clinton etta Barack Obama tulevat Washingtoniin kampanjoimaan. Hillary tana iltana ja Obama huomenaamuna. Me aiomme tyton kanssa menna kuutelemaan ja katsomaan Hillarya tana iltana! Kannatamme Hillarya monesta syysta: han on alykas, aikaansaava, kokenut, nainen, avoin, kansainvalinen jne.

Hillary on ollut vahan alakynnessa viime viikkoina. Myos mediassa hanta usein kohdellaan paljon negatiivisemmassa valossa kuin Obama, sekin vaikuttaa paljon. Katsotaan kuinka kay.
--- T

No comments: